Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 24. november 2020

En måned til jul

Om en måned så lukter det ribbe og surkål i huset. jeg kommer til å nyte hvert minutt av denne tiden. Det er selvsagt fantastisk å kunne bruke all tid som jeg vil, men jeg koste meg også mens jeg fortsatt var i jobb. Etter de første ganske stressende juleforberedelsene for over 40 år siden forsto jeg at det måtte nitid planlegging til. Som det gjør med alle andre store feiringer eller selskaper. 

Jeg har allerede strøket en stor haug med glasshåndklær og en del annet så lå i skuffen på vaskerommet. Jeg har gjort klart på benken på vaskerommet til morgendagens pussing av kobberkjeler. Og jeg har startet et lite prosjekt i rødt og grønt. Fortsatt er det mye igjen av dagen og den skal jeg bruke i spisestua. 1 kommentar :

  1. Yes... jeg gleder meg veldig ... og helgen er første advent, vi pynter med adventskranser og stjernelys ... herlig ... de første småkakene er bakt :-)))
    Prosjektet ditt i grønt og rødt ser fantastisk ut. Flettverk med stoff, god idé. Deilig.
    Mange hilsener til deg. Gledelige forventning. Viola

    SvarSlett