Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 2. februar 2020

På salg

Hver gang jeg er på et kjøpesenter stikker jeg innom KID. Veldig ofte har de et tilbudsbord. Noen ganger har jeg flaks og finner gull, andre ganger ikke.  Denne gangen hadde jeg virkelig flaks. 

Her i huset trenger jeg mer en to like av noe når jeg dekker bord, og passer derfor på når jeg kan fylle handlevogna for en rimelig penge. Denne gangen ble sluttsummen 604 kroner.  Bare fire av vasene helt til venstre kostet mer enn dette i utgangspunktet. Jeg hadde ikke kjøpt noe av dette til full pris, men nå gleder jeg meg til en anledning til å bruke det. 

2 kommentarer :

  1. Rent bort på Kid, med andre ord. :) Oppbevarer du slike ting i skap eller i kasser? Det er jo ikke så lett å stable telysestaker i høyden, og mange skap har ganske langt mellom hver hylle, så jeg synes det er vanskelig å utnytte plassen økonomisk.

    SvarSlett
    Svar
    1. Telysestaker har jeg små plastkasser fra IKEA. De har lokk og jeg kan stable i høyden. Jeg har reoler i kjellerrommet der jeg oppbevarer sånn og kan regulere avstanden mellom hylleplatene. Jeg må stable litt om nå for å få plass. Tror det blir et innlegg om dette.

      Slett