Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 31. januar 2020

Nye gjester

I kveld ble blomstene flyttet til bordet. Det skal nemlig ikke så mye til før et bord er mer enn nok pyntet med blomster. Ofte er det lurt å sette enkeltblomster i smale vaser, eller som her i flasker.

Vi liker veldig godt å være flere rundt bordet, og tar derfor gjerne imot gjester.

Jeg synes det er veldig gøy å hente ting fra skap og hyller å dekke bord uten å kjøpe noe nytt.

2 kommentarer :

  1. Koselig med middagsgjester. Vi pleier også å utvide søndagsmiddagene i ny og ne. Og når det kommer til blomster er det viktig at de ikke dekker ansiktet til noen av dem på den andre sida av bordet. :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er jeg helt enig i. Derfor bruker jeg plassen mellom 4 og 4 tallerkener til blomster eller høye lys, da er de ikke så i veien. Enkeltblomster, selv om vasene er høye går faktisk også ganske bra.

      Slett