Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 13. januar 2020

10 års jubileum

13.januar 2010 publiserte jeg mitt aller første innlegg på Bestemors hage.

Det dreide seg om bestikk, eller om prosessen med å finne et nytt kjøkkenbestikk. Jeg hadde lenge lett etter et bestikk som var matt eller satin som det heter på fagspråket. Men fordi det sannsynligvis bare var jeg som gjorde det - fantes det ikke.  Først i juni 2013 hadde vi bestemt oss for Pantheon. Det er et bestikk laget for hoteller og restauranter og tåler nok mer enn bestikk laget for privat bruk.

Nå har vi brukt bestikket i snart sju år, og er veldig fornøyd.

I løpet at disse 11 årene har jeg skrevet
1841 innlegg, fått  5905 kommentarer og hatt 918218 besøk som utgjør drøyt 200 hver dag. Det betyr en miniatyr i bloggverdenen, men det spiller ingen rolle.

1 kommentar :