Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 16. desember 2017

Putti plutti pott

Oslo Spektrum Arena sitt bilde.Han på 4,5 år hadde egentlig ikke lyst til å legge seg i går kveld, for han gledet seg sånn til i dag. Da skulle han til Oslo for å se forestillingen Putti Plutti Pott.

Therese Sjöborg Skurdal sitt bilde.Vi tok toget inn til Oslo og storøyd gikk han inn på Oslo S da han så det enormt høye juletreet. De siste ukene hadde sangene gått om igjen og om igjen, så han kunne mange av tekstene og forsto hva handlingen dreide seg om.  Det tror jeg var veldig lurt. Flere ganger i løpet av forestillingen henvender skuespillerne seg til publikum, og ungene deltar ivrig.

Da det var slutt var det klar tale fra barnet: " Kan vi se det en gang til?" Det skal vi gjøre neste år, sammen med kusina hans.

Det er 8 dager til julaften i dag. Jeg har satt deig til glutenfrie sirupssnipper, og skal bake noen glutenfrie lussekatter før kvelden er over.

I morgen skal skittensøndag utnyttes til siste sekund.Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar