Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 6. desember 2017

En lang biltur

Åshild Woldstad sitt bilde.Den planlagte lange bilturen til barnebarna ble avlyst for noen dager siden. Det er godt å merke at de barna jeg har oppdratt er klokere enn sin mor. Planen var å få kabalen til å gå opp for to i hotellbransjen uten barnehageplass til den minste. Men jeg fikk beskjed om å holde meg hjemme.

Jeg var likevel i bil for å holde et innlegg på en konferanse, og handlet litt julegaver på veien hjem. Så det ble noen mil i bil likevel.

Vel hjemme fikk jeg assistanse da årets 37 sylter skulle deles, veies og pakkes.

Det gjenstår å levere noen av dem, avtale henting for andre og fryse de jeg skal ha selv. Dessuten må jeg vaske alle glasshåndklærne vi har brukt i prosessen. Disse brukes kun til dette formålet og legges i en kasse til bruk neste år.


2 kommentarer :

 1. 37 sylter , da har du hatt litt av en jobb :D

  Ha ei fortsatt fin førjul :D

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
  Svar
  1. De aller fleste syltene er laget av andre som kom på besøk. De sendes også ut av huset.

   Slett