Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 7. desember 2017

Ekstra tid

I løpet av desember så tar jeg ut ekstra fridager. Målet er å komme ned i det antall + timer det er lov å flytte over til neste år. Fordi jeg ikke dro til barnebarna, fikk jeg plutselig flere dager til egen disposisjon. I dag var det deilig bare å støvsuge i huset.

I ettermiddag gjorde jeg to viktige innkjøp. Ny tørketrommel, da den gamle har hatt et totalhavari. Så har jeg kjøpt årets juleduker pluss noen til. Butikken på Solberg Spinneri i Solbergelva skal legges ned og alle varer selges ut. Femti kroner for en telfonbehandlet bomullsduk er svært billig. Selv om jeg har rulle i kjelleren og veldig mange hvite linduker så er det utrolig lettvint med disse dukene. Flekker går lett av, og det er raskt å stryke dem.

I morgen tror jeg at jeg forserer krumkakene.

1 kommentar :

  1. Hei Åshild
    Jeg har laget et blogginnlegg om mine geniale duker, som jeg synes er kjempefine, og det blir publisert en av de nærmeste dagene, tror jeg. Kanskje noe du også kan ha nytte av. Syltene dine ser kjempeflotte ut. Jeg har kjøpt hjem en familieribbe jeg skal lage sylte av, men har ingen sjanse til å få dem så fine som dine, men jeg trøster meg med at det er smaken og konsistensen som teller.
    Ønsker deg en fin helg.

    Klem fra Ingrid på www.ingridtunheim.no

    SvarSlett