Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 28. mai 2016

Flere fokus


Arbeidet innendørs på gården for 10 år siden fortsatte, men vi hadde igjen fokus utendørs. Da satte jeg igang et arbeid som jeg angret på mange ganger. Å legge duk og bark. Det ble gjort under epletrærne, og under bærbuskene.


    
Det ble ganske fort en gigantisk lukejobb, og etter tre år var barken begynt å gå i oppløsning og var sammenfiltret av ugress.
   
Allerede sommeren 2009 hadde jeg begynt å fjerne barken under epletrærne, og i 2011 ble alt borte. De tykke dukene var helt gjennomboret av Kveke og Svallerkål. 
       

Stor var lykken da de siste restene av duk og bark var borte og nytt gress var sådd. Det var mye hyggeligere både bak huset og bak låven uten bark.  Bildene under er fra 2011       


 


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar