Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 1. mars 2016

Første vårdagen

Nattekaldt og varme dager, - det er typisk for en periode hver vår. All erfaring tilsier at det ikke er lurt å ta gledene på forskudd. Våren er lunefull. Det kan være tilnærmet sommer den ene dagen for så å bli snøstorm dagen etter.

Enn så lenge er det lite snø. Det er frost på bakken tidlig om morgen, men helt reelle vårtegn som knopper på Magnoliatreet er faktisk synlig.

I år blir det ukentlige bilder rett mot låven fram til 31.mai.

3 kommentarer :

 1. Ja denne tia er lunefull, men iår har vi hatt veldig stabilt kaldt , noen milde dager, og snøen har faktisk ligget her sia jul, litt mindre sne noen dager etter litt mildvær, men så kom det mere sne for vær gang, og nu har vi alt for mye sne.
  Men våren kommer når den er klar.

  Ha ei fin uke Åshild.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å følge med selv om vi ligger bortimot en meter snø etter i løypa. :-)
  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
 3. Vi var nettopp i Paris og trodde kanskje vi skulle få oppleve litt vårstemning der, men det var surt og kaldt. Da vi kom tilbake til Bergen lå snøskavlene foran døra. Og i går sendte datteren min meg bilder fra at det snødde i Paris! Men plutselig er våren her, vi får ihvertfall glede oss over alle vårtegn :)

  SvarSlett