Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 26. februar 2016

Borddekking


Jeg har ikke vært så flink til å bruke de riktige etikettene på innleggene her. Så når jeg skal finne noe spesielt, så finner jeg det ikke. Det var forsåvidt også grunnen til at jeg samlet alle oppskriftene på en egen side.

Nå dreide det seg om borddekking. Selv om jeg har en fane på Mat i bestemorshage med Gjennomførte selskaper og lagt bilde av borddekkingen til hvert arrangement det så ble det for å styr å klikke gjennom hver enkelt side.

Derfor har jeg samlet alle bildene et sted:  Borddekking på Mat i bestemorshage. Jeg kommer til å fylle på med flere bilder etterhvert som jeg dekker flere bord. Borddekking til jul var allerede samlet på Jul i bestemorshage.

Jeg bruker servietter som en del av pynten og har samlet flere måter å brette de på 

       


1 kommentar :

  1. Så greit med orden i sakene. Masse inspirasjon her! Jeg går selv igjennom etiketter på bloggen i disse dager. Det er jo ikke alle etiketter som egentlig brukes og så er det noen man trenger. Smart idé å samle borddekking på et sted. Kanskje jeg skulle lage en etikett for det. Takk for inspirasjon!

    SvarSlett