Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 18. januar 2016

Opprydding

Selv om jeg rakk to fulle oppvaskmaskiner i løpet av kvelden og en til i løpet av natta så ble det mange i løpet av gårsdagen. Fire glass og 3 tallerkener til 26 personer fyller ganske mye. I tillegg hadde vi frokost til 18.

Jeg lar meg ikke stresse av oppvask og lar den ta den tiden som trengs - i oppvaskmaskinen.  Det betyr at timene går, og et par dager blir det sikkert.

Mange spør om hvorfor jeg ikke har to oppvaskmaskiner. Det tenkte jeg også på, men hadde ikke plass. Skulle jeg klart meg uten den ene kjøleskapet eller skapet jeg har den store eltemaskinen?

Nå er det bare noen få glass igjen på benken så i løpet av kvelden vil neste alle spor være borte.

Flere bilder og oppskrifter kommer.

2 kommentarer :

  1. Aha interessant... Trygve mener absolutt at vi skal ha to oppvaskmaskiner i nye huset. Og rett og slett ikke trenge så mye plass til hverdagsting i skapene. Bruke maskinene som skap hvis du skjønner, i stedet for å plukke ut og inn. Hmmm.... Jeg er i tenkeboksen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg tror ikke jeg hadde erstattet en ekstra oppvaskmaskin med mindre skapplass. Hvor skal hverdagstingene settes hvis begge maskinene fylles med glass etter en fest?

      Slett