Den store porsjonen med rundstykker jeg bakte for noen uker siden har fått ben å gå på, så det var på tide å fylle opp fryseren igjen.
Derfor var det deilig med noen flere timer til disposisjon enn det har vært den siste tiden.
Vi må ha Tebirkes til jul. De serveres til frokoster, til formiddagsmat og til våre Julebord.
Jeg lager Tebirkes med en gjærdeig der smøret kjevles inn. Det er mye enklere enn folk flest tror. Emnet som jeg skal kjevle ut skal bli til 16 tebirkes. Derfor må det kjevles langt nok - ca 1 meter. Hvis det blir for kort blir også tebirkesebe så smale av de hvelver under etterhev eller steking.
Jeg forstår jo ikke at mange sier at de ikke liker og derfor ikke spiser julesmåkaker. De slagene jeg lager smaker veldig godt - det gjør deigen også. Gorodeigen er intet unntak. Den ble derfor behørig smakt på. Goro står altså på morgendagens program.
for 6 timer siden
Så mye godt, det kan vel ikke bli nok av hjemmebakst.
SvarSlettJeg synes det lukter så godt i huset også, her blir det også bakt litt til jul.
Det er de lange hyggelige frokostene med god mat som gjør fridagene i julen så fine synes jeg.
God førjulstid til deg.
Helt enig i at frokostene i romjulen er hyggelige. Noen av dem også med gjester.
SlettTakk for en titt inn i dine fantastiske juleforberedelser! Dette passer perfekt inn i mitt blogginnlegg i dag. Jeg har laget en uhøytidelig spørreundersøkelse om juleforberedelser, tradisjoner og feiring. Har du lyst å være med og svare på noen spørsmål, blir jeg kjempeglad! :)
SvarSlettVeldig hyggelig utfordring, som ble et eget innlegg.
Slett