Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 15. desember 2015

Kransekaker og skrive julekort

Eller det vil si - jeg lager ikke kransekaker, men kransekakestenger. Og i år helt alene. Man burde egentlig ha tre hender til sånt. Ikke at jeg ikke kunne fått hjelp, mine foreldre har vanligvis bidratt med ekstra hender, men i år prioriterte jeg å få hjelp til rulling av noen duker på torsdag.

Fire bokser med kransekakestenger ligger nå trygt i fryseren.

Årets julekort har tatt mye tid. jeg har vel valgt en form som ikke ble så enkel å gjennomføre. De fleste bildene er jeg likevel fått på plass og julekortet er snart klar for trykking. jeg har kjøpt litt stivere kopiark enn vanlig slik at det faktisk fremstår som et julekort.1 kommentar :

  1. Mmmm...kransekake er bare rolig godt.

    Ang. julekort. Jeg har tatt den enkle og litt upersonlige varianten i år i form av elektroniske julekort. Dog med en bildekilder jeg har laget selv.

    SvarSlett