Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 16. desember 2015

Nok til en hel dag

Til tross for lister så ble det på et punkt ikke tid nok til å følge dem. Nå er alt fett utstyr vasket og satt tilbake på plass.

Dessuten har konglekonegjengen mer enn doblet seg. Atten til så bør det være nok.

Det aller viktigste jeg har gjort i dag er å vaske dusjveggene på tre bad. Med så mye kalk i vannet som vi har her så legger det seg et belegg på glasset. Jeg trodde at jeg hadde funnet vidundermiddelet; glassfornyer, men det ble bare til en viss grad bedre. Dusjfornyer er et fint pulver og man skal duppe en våt mikrofiberklut i det og deretter gni på glasset. Jeg er skeptisk til om det inneholder skurepulver, det kan lage riper i glass og iallefall i plast. 


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar