Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 12. november 2015

Kjøleskapet er klart

Det høres sikkert rart ut å rydde i kjøleskapet allerede nå - det er fortsatt lenge til jul. Denne ryddingen har ingen sammenheng med å få plass til julematen, men å få plass til råvarene til den. Det er så deilig å komme hjem med fulle handleposer med egg og smør og fløte og bare sette det inn på riktig plass. Og faktisk så har alt egen plass. Hvis alt settes tilbake på den samme plassen vil det være mer oversikt hele tiden

Jeg trodde faktisk ikke at det ville være nødvendig med så mye vasking og sortering nå, men der tok jeg feil. Så alle hyller måtte ut for vasking, og en del varer var gått ut på dato.

Dagens oppgave var  gjort på to timer.

                                       før                                                                            etter
  
Ja, det er en stor luksus å ha to kjøleskap på kjøkkenet!

1 kommentar :

 1. Å så store flotte kjøleskap du har Åshild :o Heldig du er som har plass til det, kjøkkenet mitt er ikke så stort og kjøleskapet mitt må stå under et skap, så æ får heller ikke den høyden æ skulle ønske, men vi klarer oss :)
  I går planla æ å vaske alt av hyller i kjøleskapet , men skal få¨det gjort i løpet av helga er planen, æ har allerede handlet inn sukkersalta skinke som ligger i kjøleskapet, den har lang hldbarhet og skal kokes og grilljeres til lillejulaften og Tromsørullen er og handlet inn, den kjøper æ frosen, men er rå, ligger i fryseren nu og æ må¨koke den sjøl for å få den gode lukta i huset av lammerull, syns det er like greit og kjøpe den ferdig, for denne rullen smaker nydelig :)
  Så jula er i rute hos mæ også, syns det er så koselig og handle inn alt som skal til både julegaver og mat og litt pynt, æ starter tidlig med alt, så blir det ikke noe stress, bare kos :)

  Ha ei fin helg.

  Hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett