Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 1. september 2015

Den første høstdagen

Det kan selvsagt fortsatt bli fine og varme dager fremover, men årstiden sommer i uansett over. Fordi sommeren har vært såpass kjølig står løvtrærne fortsatt grønne.

Og september starter våt. Om det virkelige uværet akkurat treffer her hos oss vet jeg ikke, men mer vått skal det visstnok bli de nærmeste dagene.

Fortsatt er det sommerlig grønt på tunet, og fortsatt blomstrer Hortenisa og roser. Vi kan jo krysse fingrene for at vi får mange sommerlige dager også utover høsten.

1 kommentar :

  1. Og jeg ønsker høsten hjertelig velkommen med levende lys og kakao i koppen. Det var ekstra deilig etter å ha vært ute sammen med korpset som hadde et spilleoppdrag i byen... :-)

    SvarSlett