Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 26. mai 2015

Med stoppeklokke

Det var helt nødvendig å fjerne ugresset under alle bærbuskene. Jeg vurderte å bruke den motoriserte kantklipperen, men synes det er så lett å komme borti stammen.

Så det ble et helt 100% manuell kantsaks. Det fortonet seg som et dagsverk det som lå foran meg. Derfor gjentok jeg en gammel suksess - ta tiden på 
på første runde


Under tre minutter!  Det var bedre enn jeg hadde fryktet. Og 40 minutter senere kunne jeg kjøre bort trillebåra full med ugress.  


Dessuten har jeg lært å ta skjermdump av telefonen.

Totalt sett har det vært en fantastisk dag i hagen.

3 kommentarer :

 1. Det er deilig og få unna alt ugresset som veks fortere enn vi ønsker, flink du har vært :)
  Vi har også hatt en fin dag i hagen, både i går og i dag.

  Ha ei fin uke videre.

  Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. Det var jo lurt, da virket jo oppgaven plutselig overkommelig, (",)
  Her har vi også endelig hatt litt fint vårvær, synes vi fortjente det etter ei steinkald pinse. Men de få hageplantene jeg har vokser tross været med lynets hastighet.

  SvarSlett
 3. Fantastiske hagedager vil vi ha mange av! Her har det gått litt trått i det siste på grunn av været! Nyt hagelivet=) Vibeke

  SvarSlett