Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 3. desember 2014

Nye deiger

I dag er det et aldri så lite jubileum her på bloggen. Innlegg nr 1000, nesten 350.000 besøk og nesten 5000 kommentarer.

I kveld er det tilbake til lista, og det er deig til sjakkruter og sandkaker som skal lages. Det er ikke så vanskelig å skille de to deigene, men når jeg lager deiger som ser like ut er jeg nøye med å skrive navn på dem. Jeg har nemlig forsøkt å kjevle goro av sandkakedeigen. Det var ikke mulig.

4 kommentarer :

 1. Gratulerer med jubileum !
  Kos deg med baking og pass på å kjevle de rette deigene ....
  Lurt med en liten lapp ja .
  Klem Anne

  SvarSlett
 2. Her står det deig til fletta loff som skal bakes idag , vi har så utrulig dårlig vær idag, regnet pøser ned og det er vått og svart ute, og da er det greit og bake til inne :)

  Ha en fin dag.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 3. Grattis med tusen innlegg - makter du tusen til?

  SvarSlett
 4. Grattis! Wow, nå har vi jammen blogget en stund begge to Åshild. :) Du er så utrolig organisert og inspirerende i førjulstider. Må være fantastisk å skape en slik tradisjonsrik jul slik du gjør. Og så bra å lese om alle små tips og rutiner du bruker av erfaring. Fint å lære av andres mistak. ;)

  SvarSlett