Jeg har ingen samarbeidsavtale med Godfisk som Pia har, men vi spiser mye fisk likevel.
I går hadde vi bakt laks med ovnstekte poteter, stekt gulrot og appelsinkokt kinakål.
For oss har dette nye produktet gjort fiskemiddagene virkelig enkle:
Akkurat passe porsjon for to.
Riv av plasten
Strø på litt salt og pepper og rikelig med dill.
Inn i stekeovnen på 200 grader, sett klokka på 15 minutter, og fisken blir helt perfekt.
En annen fiskefavoritt er Fisk i folie. Litt mer arbeid, men det er det vel verdt.
for 11 timer siden
Fisk er veldig godt, og vi spiser veldig mye laks=) Håper alt står bra til hos dere=) God helg=) Vibeke
SvarSlettFisk er nydelig, elsker det, og sundt er det jo og :p
SvarSlettHa ei fin helg, Åshild.
Lisbeth :O)
Fisk er kjempegodt! Den appelsinkokte kinakålen hørtes god ut, den må jeg prøve en gang!
SvarSlettJa den er lettvint og veldig god,
SvarSlettFisk er jo veldig godt :)
Det er jo lettere med fisk når man kan kjøpe ferdige fileter i sånne pakninger.Appelsinkokt kinakål har jeg aldri prøvd før - takk for tips:)
SvarSlett