![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9KMJztSWABmawKtdD5Bh2jGyxQzQMpDC6GmWFcRJfE3Ofo6ZII6q6s3Dxl0kLQ0HF9y2_0I71lyhRNNT2fUwO1BWQekqsAY7yF7GkoasKzkeBDoHWez1ZtQ6Lekezg_FZ4UWgTDrrGy81/s1600/Aviary+Photo_130586951793725087.png)
I går hadde vi bakt laks med ovnstekte poteter, stekt gulrot og appelsinkokt kinakål.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAgAeTDM42wa3yf-iAU8SlmCUgMA_bZxZIvLczpBEaokJBHsdRyL9K97JNWlK4z2DKi3pvv_pT8lYG3HU-oHbjmulLcmQN_rZLufHSbiSOGV5mSocX5ey3NKcjApk2dr0o3EIEnoKBeU6Q/s1600/9152-fba21-product_detail.jpg)
For oss har dette nye produktet gjort fiskemiddagene virkelig enkle:
Akkurat passe porsjon for to.
Riv av plasten
Strø på litt salt og pepper og rikelig med dill.
Inn i stekeovnen på 200 grader, sett klokka på 15 minutter, og fisken blir helt perfekt.
En annen fiskefavoritt er Fisk i folie. Litt mer arbeid, men det er det vel verdt.
Fisk er veldig godt, og vi spiser veldig mye laks=) Håper alt står bra til hos dere=) God helg=) Vibeke
SvarSlettFisk er nydelig, elsker det, og sundt er det jo og :p
SvarSlettHa ei fin helg, Åshild.
Lisbeth :O)
Fisk er kjempegodt! Den appelsinkokte kinakålen hørtes god ut, den må jeg prøve en gang!
SvarSlettJa den er lettvint og veldig god,
SvarSlettFisk er jo veldig godt :)
Det er jo lettere med fisk når man kan kjøpe ferdige fileter i sånne pakninger.Appelsinkokt kinakål har jeg aldri prøvd før - takk for tips:)
SvarSlett