Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








lørdag 25. oktober 2014

Fisk er godt!

Jeg har ingen samarbeidsavtale med Godfisk som Pia har, men vi spiser mye fisk likevel.

I går hadde vi bakt laks med ovnstekte poteter, stekt gulrot og appelsinkokt kinakål.









For oss har dette nye produktet gjort fiskemiddagene virkelig enkle:
Akkurat passe porsjon for to.
Riv av plasten
Strø på litt salt og pepper og rikelig med dill.
Inn i stekeovnen på 200 grader, sett klokka på 15 minutter, og fisken blir helt perfekt.

En annen fiskefavoritt er Fisk i folie. Litt mer arbeid, men det er det vel verdt.


5 kommentarer :

  1. Fisk er veldig godt, og vi spiser veldig mye laks=) Håper alt står bra til hos dere=) God helg=) Vibeke

    SvarSlett
  2. Fisk er nydelig, elsker det, og sundt er det jo og :p
    Ha ei fin helg, Åshild.

    Lisbeth :O)

    SvarSlett
  3. Fisk er kjempegodt! Den appelsinkokte kinakålen hørtes god ut, den må jeg prøve en gang!

    SvarSlett
  4. Ja den er lettvint og veldig god,
    Fisk er jo veldig godt :)

    SvarSlett
  5. Det er jo lettere med fisk når man kan kjøpe ferdige fileter i sånne pakninger.Appelsinkokt kinakål har jeg aldri prøvd før - takk for tips:)

    SvarSlett