De siste dagene har det vært stor variasjon:
Kyllingklubber i mangochutney
Det er litt styr å dra av skinnet, men smaken veier opp for det. Forma kan gjøres helt klar og settes i stekeovnen når gjestene kommer. Dette passer både på en buffet og som middagsrett.
Sjokolademousse. Det må jo smake godt av så mye melkesjokolade. Sjokolade og jordbær smaker godt sammen.
Det er nesten litt synd at vi "ikke har bruk for" formkaker lengre. Det ble et smakfylt gjensyn.
Kjøttboller i tomatsaus kan både serveres som middagsrett med tagliatelle eller på buffet. Kjøttbollene kan selvsagt også serveres uten tomatsausen.
Pestobrød er veldig raskt å lage hvis man synes kjøpt pesto er greit nok.
Serveres som fingermat.
Planen for hva jeg skal lage til middag i morgen er klar, det er en veldig tradisjonsrik rett.
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar