De siste dagene har det vært stor variasjon:
Kyllingklubber i mangochutney
Det er litt styr å dra av skinnet, men smaken veier opp for det. Forma kan gjøres helt klar og settes i stekeovnen når gjestene kommer. Dette passer både på en buffet og som middagsrett.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhU9tBMqgQ4F8mk0MVK_c9hFd4-TVgjyryW_Uqj0HoTpRFu6Sf3ufT99U7OAXi1z3x4DsEJAUvsi8ROvwHbbJjlZ5-BUdXDbqJ8TdS9CMoW88ockX87D9lRUsD_ogxjp64Soj3wjjse7Rje/s1600/Aviary+Photo_130581357815808701.png)
Det er nesten litt synd at vi "ikke har bruk for" formkaker lengre. Det ble et smakfylt gjensyn.
Kjøttboller i tomatsaus kan både serveres som middagsrett med tagliatelle eller på buffet. Kjøttbollene kan selvsagt også serveres uten tomatsausen.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdf9n8axRB8f4VBiFsw6DM_kCDLcrlc-FWZbfCpl_PcN_dH44pS4j1tjBWjQ86nu_FXMXu_IbCykWLh6FSSP0ayjftvx322atJf-u8j2PqYQzXJFY2rBDgcnw0IyZnAgmSfQfk_i7qIXo8/s1600/Aviary+Photo_130585717965091964.png)
Pestobrød er veldig raskt å lage hvis man synes kjøpt pesto er greit nok.
Serveres som fingermat.
Planen for hva jeg skal lage til middag i morgen er klar, det er en veldig tradisjonsrik rett.
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar