Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 8. desember 2013

8.desember: Det kom snø

Ikke bare er lørdagen bra, det er søndagen også. Det spiller liksom ingen rolle at det er noen ting på lista. Det er så mange timer å ta av.

Ja, det er bare 2.søndag i advent idag, men lysene på bordet i stua tennes alle fire. Her er det snakk om resirkulering. For disse lysene har vi brent på i flere år.

Det skal bakes litt her senere i dag, men aller først må jeg finne kost og snøskuffe. I løpet av natten har det kommet snø.Så skal jeg fortsette mitt eget juleverksted. jeg har kommet så langt som til å sette stammer på juletrærne.

4 kommentarer :

 1. Så fint at dere også fikk sne, da kommer nok julestemninga krypende :)
  Kos dæ med alle syslene dine idag.

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. Koselig med juleforberedelser :) Og snø er det også på gården der jeg bor, men vi er så heldige at vi slipper unna alt som heter snømåking, da min far kjører bort all snøen med traktoren. Ren luksus.

  Ellers så jeg forslaget ditt om å slå sammen bad og vaskerom, og faktisk hadde jeg nylig et innlegg om dette. http://husiskogen.blogspot.no/2013/12/baderomstegninger-igjen.html

  Her blir vaskemaskin og tørketrommel satt inn i en skyvedørsgarderobe, og dermed blir badet mye mer lyst og luftig.Så forslaget ditt var riktig så fornuftig synes jeg :) Ønsker deg en fin søndagskveld.

  SvarSlett
 3. Helg er herlig. Masse tid til fri disposisjon fra fredag ettermiddag og til søndag kveld. (",)
  Vi har fått masse sny de siste to-tre ukene, men jeg har nettopp hørt at den ikke teller som julesny den snyen som faller før kakelinna. Så da gjenstår det å se...
  Gleder meg til å se de ferdige juletreene.

  SvarSlett