Etter å ha vasket opp for hånd et par dager står kjøp av oppvaskmaskin øverst på dagens liste. Jeg vet hva jeg vil ha, for jeg gjorde en liten undersøkelse tidligere i høst.
I kjøleskapet står lengdene til Sjakkruter klar til oppskjæring og steking, dessuten deigen til Sandkaker.
Jeg må også ta ei økt på vaskerommet. Vaskemaskinen er allerede i gang, med dagens første omgang. Rent og tørt tøy skal brettes og legges på plass. Så dagen er full uten å bli slitsom.
for 22 timer siden
Sånne sjakkruter har jeg aldri prøvd å lage, men det ser jo ikke så vanskelig ut?
SvarSlettHa en fin rolig full dag.
Sjakkruter er ikke vanskelig. Nå har jeg lagt inn noen flere bilder i denne oppskriften. http://gardsjul.blogspot.no/search/label/Sjakkruter
SlettLykke til.
Mente jeg la en kommentar , men den har visst forsvunnet. I allefall. Jeg og mamma skal lage smultringer i helga og tenkte å forsøke din oppskrift. Men nederst skriver du at de skal dypfryses. Blir de bare tørre og trasige om jeg legger de i boks til jul? Må de fryses. Ellers så er bloggen din til stor glede for tiden. Kommer riktig i julestemning!
SvarSlettJeg synes definitivt at smultringer, uansett oppskrift, skal fryses. I gamle dager, før hjemmefryser, ble smultringer bakt 22.desember og lagt i kakeboks som sto kaldt. Jeg kan ikke huske at smultringene var særlig stas etter noen dager. Plastpakkede smultringer som selges i matbutikker er fulle med konserveringsmidler, derfor holder de i ukesvis i romtemperatur.
SlettSå masse godt du baker til jul, æ skal bake mere julebrød, både til oss og ungene, så skal æ steike krumkaker, eller blir resten kjøpt ferdig, for vi spiser ikke så mye kaker her i huset, går mest i brød og rundstykker med deilig pålegg ;)
SvarSlettSer på vermedinga nu at dere får sne der nede ;)
Takk for kommetar hos mæ.
Ha en fin kveld.
Lisbeth ;()
Vi har spist smultringer i dag, fra fryseren (og fra deg) De var liker gode nå!
SvarSlettBra med evigbrennende lys;)
Stilige sjakkruter!
SvarSlett