Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 6. desember 2013

6.desember: Krumkaker

I dag er det krumkaker som har stått på programmet.  Jeg bruker et gammeldags jern og har hentet en løs kokeplate inn igjen. Det blir både fett- og deigsøl og jeg har ikke lyst til å ha det utover den keramiske komfyrtoppen.

Elektrisk? Nei, jeg er veldig fornøyd med det gamle.

2 kommentarer :

  1. Like gøy å lese dine planer hvert år, inspirerende! Jeg har vel dog aldri tatt det så rolig med juleforberedelsene som i år som du skjønner. :) Veldig spesielt og ganske deilig. Alt til sin tid. Stå på og kos deg med forberedelsene! :)

    SvarSlett
  2. Åh, ja! KRUMKAKER!!! Det må jeg også lage! Men jeg må innrömme at jeg bruker et elektrisk jern =) Kakene er populäre innslag på julebordet her. Ettersom jeg bor i Sverige, blir bl. a krumkakene et litt "eksotisk" innslag på det ellers så svenske julebordet.

    Ha en flott adventstid!

    SvarSlett