Når det kommer 10-12 synes jeg det er hyggelig å ta imot på kjøkkenet. Da kan jeg gjøre ferdig det siste, mens vi tar en velkomstdrikk. I går var den alkoholfri: 1 flaske eplegløgg fra IKEA og 2 flasker Plomme- og eplegløgg fra Egge gård ble varmet opp og servert sammen med rosiner og hakka mandler.
Forretten var toast med Skagenrøre
Hovedretten var Biff Wellington med glaserte poteter, blomkål-og sellirirotpurè, gulrøtter, rosenkål og rødvinssaus.
Desserten var sandkake med krem og jordbær. Jeg satte fram fat med mer julekaker og igjen så ble de spist.
Igjen - bordet. Det blir hyggeligere når lysene er tent.
Det er alltid noe spennende på menyen hos deg Åshild! Nydelig dekket bord også:-) Ser ut som dere har hatt en veldig koselig jul og romjul. Ønsker deg et riktig godt nyttår! Klem fra Berit
SvarSlettÅhh for en deilig meny du har, så rettt og slett fantastisk ut.
SvarSlettSkal nu til Rebekka og spise ryper, og det gleder æ mæ til, for det er så utrulig godt.
Ønsker dæ et godt nyttår
Lisbeth :)
Heisann!
SvarSlettSååååå lekkert bord og nydelig mat. Regner med at alle storkoste seg. Hyggelig med jul, men det er godt at hverdagen kommer også. Her har det vært litt mavevondt for fire stykker av oss. Ikke uvanlig at slikt sprer seg når mange er samla.
Ønsker deg og dine alt godt for det nye året, stor nyttårsklem fra Bjørg Nina
Mmmmm... Dette så veldig godt ut! Ønsker deg et flott nytt år!
SvarSlettMmm...deilig:)
SvarSlettØnsker godt nytt år!