Julebordet hos oss består for det meste av kalde retter. Den hjemmelagde sylten er selvsagt med, ellers svinestek, røkt svinekam, nystekt kjøttpudding, kald ribbe og julepølse, varmrøkt laks og kaldrøkt ørret, ansjos og egg. Tilbehør til skinkesteken er rødløkskompott. Tilbehør til svinekammen er waldorfsalat og til kjøttpuddingen er det glasert persillerot. Jeg forsøker å sette opp maten slik at det er enkelt å forsyne seg
Til både sylta og ribba er det best med potetlefse, ellers er det nystekt brød og både grove og fine rundstykker.
Etter maten er det kakebord, og at ikke julekaker spises blir kraftig motbevist. Jeg måtte etterfylle. Tilslutt så det igjen en smultring!
Jeg har jo skrevet mye om alle "juletrærne" jeg sydde før jul. De ble plassert på speilfliser oppå en sølvfarget løper. Hvite kubbelys satte jeg i helt rette og klare vaser.
Etter å ha sett Gordon Ramsey på TV en av dagene så planlegges det Beef Wellington til morgendagens gjester. Og handlelista er klar.
Åå så godt det ser ut og flott bord, julen er mye mat og hyggelig selskap med venner og familie.
SvarSlettJeg ønsker deg og dine fortsatt en flott jul, klem fra Marit.
Julebordet ditt ser fantastisk ut.
SvarSlettFortsatt god jul fra stallnissen :O))
Det må jo bare være helt fantatisk å være gjest i ditt hus :)
SvarSlettFortsatt god jul til deg og dine.