I dag ble det endelig kransekakestenger. De lages av hjemmelaget marsipan.
Vi setter en plate med et spesialtilpasset stjerneformet hull på kjøttkverna.
Arbeidsfordelingen er grei- mine foreldre kverner og jeg steiker.
490 stenger er satt i fryseren. Å lage kjempestore porsjoner er en av de store fordelene med god frysekapasitet.
Ja en trenger litt stor fryser til slike porsjoner.
SvarSlettMen når en først er i gang er det jo like greit å
lage mye.
Ha ei herlig førjulshelg :)
Du store min tid! Du er bare så helt fantastisk kreativ! Så vidunderlig med kransekake. Men jeg er kanskje mest "misunnelig" på sylten i ett tidligere innlegg! Og de juleträrene dine var fantastisk söte! (Det er kanskje noe jeg må pröve meg på!)
SvarSlettNå ble det hjemmelagde kaker selv hjemme hos oss=) Godt med litt inspirasjon!!
Ha en fortsatt fin adventstid!