Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 19. desember 2013

19.desember: Endelig

I dag morges ble 75 julekort endelig sendt. Uansett gode intensjoner så må det liksom bli nesten jul før ånden kommer over meg/oss. Dette er en av de få delte oppgavene. Han skriver sine og jeg skriver mine. Rett nok er navn og adresser påført alle.


Jeg har brukt det samme formatet som i fjor, men denne gangen en teksten "liggende". Hovedtema er selvfølgelig den lille gullgutten. Jeg synes fortsatt det er greit å få en felles tekst og sender det også ut. På slutten er det plass til noen personlige linjer. (I hodet har jeg allerede startet planleggingen av neste års julekort - for da skal vi ikke sitte utover natten å skrive!)

Ellers er alle kassene med julepynt tatt ned fra loftet. Vi venter de første julegjestene allerede på lørdag og må komme i mål med det meste innen da.

2 kommentarer :

  1. Flotte kort :)

    Jeg har også sendt ut julekort av barna de siste årene, men i år har det vært unntakstilstand pga oppussing, så da ble det ingen kort. Muligens blir det samme ulla også neste år.

    Fin kveld til deg.

    SvarSlett
  2. Hei! Ville bare stikke innom deg og fortelle at den sirupsnippoppskriften din funket veldig bra for husmoranalfabeter som jeg! Nå er jeg den stolte innehaver av en liten haug hjemmelagde sirupsnipper. Tusen takk for at du hadde lagt den ut på "samlesiden" din! Snippene ble kjempegode!

    SvarSlett