Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 19. november 2013

Soverom og andre planer

Bevares. Å rydde soverom er både lurt og hyggelig, men i kveld skal jeg gjøre noe helt annet. Jeg skal nok å få orden på soverommene likevel. Her er det tross all ikke så mye leker å sortere.

Grunnen til å gjøre dette nå, er for å ha tid nok til det. Med julen kommer det gjerne også overnattingsgjester, og ungene må kanskje overlate rommet sitt til dem. Det er lettere å ta en rask opprydding rett før gjestene kommer når hovedjobben er gjort nå.

Jeg har ikke lagt varmetepper i alle gjestesengene enda, det skal også gjøres.
3 kommentarer :

 1. Jeg tror det er fantastisk å komme på besøk til deg=) Nydelig seng=) Lykke til med jobben. Vibeke

  SvarSlett
 2. For ei nydelig seng. Den kunne jeg nok ha sovet godt i.
  Du legger virkelig at til rette for at gjestene dine skal trives.
  Ønsker deg en flott kveld :)

  SvarSlett
 3. Koselig soverom.

  Skulle forresten ønsket at jeg var like effektiv som deg når det gjelder juleforberedelser. Selv er jeg så vidt begynt å komme på tanken at det snart er jul. Tror den bare plutselig er der i år. Men god jul blir det nok uansett :)

  SvarSlett