Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 17. november 2013

Pusse og pusse

Med Lindmo på Ipaden går sølvpussen som en lek. Jeg bruker et utslitt frottehåndkle på kjøkkenbordet og gamle sokker og kluter til å pusse med.

Til sølvpussen foretrekker jeg pasta som smøres på med våt svamp. Så kan alt bare skylles av med vann og vaskes på vanlig måte. Men jeg polerer alt med en tørr klut før jeg skyller og vasker. Da synes jeg at det blir blankere og holder lengre. Ikke minst det siste synes jeg er viktig.

Senere i dag  skal også kobberkjelene bli blanke.

1 kommentar :

  1. Ja, det er godt og få pusset opp sølvtøyet og kobberkjelene nu før jul, æ syns det er så koselig med all førjuls hyggen man steller istand før jula ringes inn.
    Takk for gratulasjon a.g.dagen vår, den feirer vi på Thon hotell i Harstad ;)

    Ha en fin søndag.''

    Lisbeth :O)

    SvarSlett