Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 30. november 2013

Høsten er slutt

Selv om det var en kuldeperiode for en stund siden så er det annerledes med 6 kalde og nysnø. Og det passet jo bra på årets siste høstdag. Høsten er ikke min favorittårstid, men jeg må innrømme at i år har den ikke vært så verst. Det ble lysere med det tynne snødekket, og jeg trenger ikke noe mer før lillejulaften.

Hele året er lørdager og søndager vanligvis helt blanke dager. Det står sikkert mye å planen, men det å kunne gjøre det i dagslys er fantastisk deilig. I dag har vaskemaskinen gått for fullt og det lukter nystekte kaker fra kjøkkenet. En liten pause med en kopp te er viktig på sånne dager.

Fuglene på gårdens nye fuglebrett koser seg også.
     

2 kommentarer :

 1. Veldig enig med deg at høsten ikke er en favorittårstid. Den kommer nok på sisteplass hos undertegnede om årstidene skal rangeres.

  Jeg legger forøvrig merke til at fuglene har det fint hos dere :) Koselig fuglebrett Jeg har store planer om å få opp flere fuglekasser og fuglebrett når uteplassen etterhvert tar form.

  Ønsker deg en fin lørdagskveld.

  SvarSlett
 2. Her har vi fått sny nok for hele vinteren allerede, og mer enn nok til å skape adventssteming. I mørketida er det selvsagt en fordel også, for som du sier lyser det opp.
  Fuglebrettet var veldig søtt, minte meg om et pepperkakehus. (",)
  Ha ei (fortsatt) trivelig førjulstid!

  SvarSlett