Seks øl og seks retter.
Scampi. Nesten som vanlig denne sommeren, men jeg må snart finne på noe nytt. Denne gangen bare revet ingefær i marinaden.
Foccacia lager jeg på denne måten.
Ølet er: Ægir blond ale
Nummer 2 var blåskjell. De lå i en veldig strippet utgave av denne fiskesuppen.
Ølet er: Ægir rallar amber ale
Kveldens første dessert: Bringebærterte med bringebærsorbet. Sorbeten var et forsøk på å lage den "hvileretten" som kommer før hovedretten, og det var en vellykket kombinasjon. Det passet veldig godt til ølet: Tingerlo Prior trippel abbey
Så var det chilipølser. De er betydelig hottere enn jeg vanligvis foretrekker. Potetmosen og særlig de bakte rotgrønnsakene passet utmerket til.
Det gjorde også ølet: Nøgne Ø India pale ale
Øl: Nøgne ø Porter
Tilslutt kom karamellpuddingen og Chimay blå.
Konklusjonen er at riktig øl til maten er like viktig som riktig vin til maten.
Og bordpynten var en ølmiddag verdig - hveteaks.
Herremin hatt åshild, kor flink du er og ha gjester og den enorme menyen du lager hvær gang,og så koselig og fint du dekker bordet, skulle tro du dreiv en resturang...
SvarSlettHeldige de gjestene som kommer på besøk til dæ skulle ønske æ bodde nær dæ hehe :D
Du er en skikkelig god husmor :)
Fne bilder.
Ha ei fin helg videre, klem Lisbeth ;)
Du er kjempeflink! :)
SvarSlettØlmiddag! DET kunne jeg likt å være på. :-) Mye spennende øl!
SvarSlettMorsom og annerledes meny:)
SvarSlettHa ei fin helg, Åshild.
Klem Beate
For noen måltider du lager, og ikke minst, så utrolig gjennomført og fint=) Det må være en ære å få spise hos deg=) Fin lørdag til deg=) Vibeke
SvarSlettHar en her som skrøyt veldig av fiskesuppa. Og mannen synes jo dette ølopplegget var genialt.
SvarSlett