Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 17. september 2013

30 år i dag

Det er helt utrolig hvordan tiden har gått. Den har ikke forsvunnet, men skapt mange gode minner. Det er dessuten veldig hyggelig å ha voksne barn. Det veier absolutt opp for alle våkenetter, både med bittesmå og med 18 åringer med ferskt sertifikat. Ikke bare kan de ta i noen tunge tak rent praktisk, men er faktisk veldig hyggelig selskap.

For 30 år i dag siden ble sønnen født!

Han var en morgenfugl i veldig mange år. Plutselig ble han syvsover.

Han knekket lesekoden da han forsto at han selv kunne lese hva som kom på barneTV. Gjennom oppveksten har han deltatt i alle slags arbeidsoppgaver hjemme som takstenlegging, snekring, matlaging, hagearbeid og maling. Dette ser jeg har gitt god kompetanse i voksenlivet både i egen bolig og på jobb. Han viste dessuten omsorg for husets firbente ved å rive i stykker den nye dyre skjorta si og forbinde potene etter at hunden vår hadde trådt på glasskår.

Etter et lynkurs hjemme på kjøkkenet med å ta av og sette tallerkner på bordet, serverte han på sitt første julebord i 2003. Han ante nok ikke hvor mange julebord det vill bli i årene etter. For det ble starten både på hotellutdanning og hotellederjobb. I år han har dessuten presentert oss for verdens nest søteste jente, etter søsteren hans. Så vi kan nesten ikke ønske oss noe mer. Jo kanskje at han blir litt mer presis til avtaler.

Men i dag er jeg både stolt og glad.

12 kommentarer :

 1. Så koselig det låter! Gratulerer både til deg og jubilanten =)

  SvarSlett
 2. Så fint:) Gratulerer med sønnen! (30 år er fint!)

  SvarSlett
 3. Gratulerer masse med grepa sønn :)

  SvarSlett
 4. Årene flyr ifra oss og ungene vokser ifra oss, bare vi som foreldre er fremdeles like unge hehe :P
  Gratulere med 30 åringen din :)

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med sønnen! Herlig tekst:)

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med sønnen=) Vibeke

  SvarSlett
 7. Åh så koselig Åshild! Nesten en liten tåre i øyekroken her. Morsomt å lese om hvordan det er å ha voksne barn når man er midt i småbarnstiden. Stort grattis! :)

  SvarSlett
 8. Tenk, tretti år! Gratulerer med den flotte sønnen!

  SvarSlett
 9. Veldig hyggelig å lese, kjære Åshild! :)

  SvarSlett
 10. Høres ut som en flott gutt, gratulerer!

  SvarSlett
 11. For en fin tekst. (",) Gratulerer med sønnen!

  SvarSlett