Her er det ikke tid til å hvile på laubærene eller mer presist på eplene.
Fryseren begynner å fylles opp.
Dagens produksjon var 7,7 l eplemos, 9,5 l eplemost og
4 l eplesaft. Planen er å bruke den til eplegele.
for én dag siden
Hmm, tar du imot sultne gjester med klare planer om å naske med seg noe av det der hjem?? Så veldig, veldig godt ut...
SvarSlettVi vil selvsagt at alle gjester er sultne når de kommer.
SlettHerlig! Du er jammen en produktiv dame! Og jeg er mektig imponert.
SvarSlettVi har et epletre som nå bugner av høsteklare epler. Kanskje jeg skal plukke noen, og prøve meg på litt eplemos så vi har til "Tilslørte bodepiker" utover høsten...
Takk for inspirasjon og GOD søndag!
Line
Du kan også lage eplesyltetøy - da trengs ikke moseapparat.
Sletthttp://bestemorsmat.blogspot.no/search/label/Eplesyltet%C3%B8y
Mm, så utrolig mye godt=) Jeg synes det er veldig koselig å lage noe godt av det som finnes i hegan=) Fin søndag til deg=) Vibeke
SvarSlettDu er så utrulig flink, dette så deilig ut, godt og få høstens grøde i fryseren, så man har noe godt til vinteren.
SvarSlettHa en fin søndag.
Lisbeth :O)
Oi så flittig du er! Dette var bra jobba!
SvarSlett