Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 27. august 2013

Et skritt videre

Jeg har skrevet det før; gjennom årene har jeg tatt masse bilder. I mange år hadde jeg kompaktkamera, og var egentlig veldig fornøyd med bildene. Så kom revolusjonen med digitale bilder og antall bilder økte enormt. Til jul i 2008 fikk jeg speilreflekskamera, og da ble det enklere å få bedre bilder - særlig nærbilder.

Men jeg har ønsket meg flere linser. Og nå har jeg fått den ene: EF 50mm 1,8

Det var Jona i Mammalivet som i artikkelen Amatørens fototips  på Babyverden.no som så tydelig anbefalte denne linsa. Bildene i artikkelen illustrerte poengene hennes veldig godt.

Det var nok likevel litt flaks at jeg fikk dette resultatet som et av de første bildene. Det er tatt på kjøkkenet med lys fra vinduet inn fra siden.

Uansett har det gitt blod på tann -  så nå trener jeg så mye jeg kan.

8 kommentarer :

 1. Nydelig bilde du har tatt :)

  SvarSlett
 2. Speilrefleks er fantastisk=) Er det barnebarnet? Utrolig fint bilde, og veeeeldig søt=) Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Innimellom så må jeg vise ham fram.

   Slett
 3. Så søt baby :) moro med bilder.

  SvarSlett
 4. Å helledussan for et nydelig bilde av en skjønn baby :)

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde! :) Og jeg må si det igjen; for et hus dere har. Det er KJEMPEfint!! Og når det gjelder trender så liker jeg jo å følge deg akkurat fordi jeg synes det er mer spennende med stil enn med moter. ;) Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 6. For en herlig liten baby! Nydelig blikk du har fanget inn :)

  SvarSlett