Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 21. mai 2013

Er i mål!

Jeg skrev min første selvangivelse som 16 åring, og gjort det selv hvert år siden. Antall tall har økt gjennom årene, men ikke flere om gangen enn at jeg har klart å holde tritt. Også da jeg for første gang fikk næringsinntekt gikk det bra, så bra at ligningskontoret måtte innrømme at jeg hadde rett.

Noen av skjemaene som jeg må fylle ut er nok laget for noen helt andre og større virksomheter enn min, så ofte er det et enslig tall på en hel side.  Jeg bruker fjorårets som mal for utfyllingen så jeg vet hvor de skal plasseres.

Så lenge som det har vært mulig har jeg levert på nett gjennom altinn. Der blir feilføringer markert og jeg tror det er umulig å levere om det er fylt ut feil.


Vanligvis sitter jeg med stiv nakke de siste sekundene før 31.05 kl 23.59, men i år er jeg i mål alt! Jeg har skrevet ut alle skjemaene og vil sjekke alt i morgen før jeg trykker Signer og Send. Deilig.

1 kommentar :

  1. Ja, det er nok ikke bare enkelt å drive firma og skrive selvangivelse. Godt at du er ferdig i god tid i år da :-)

    SvarSlett