Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 20. mai 2013

Endelig

Jeg har hatt planer for et område bak låven. Endelig lå alle forhold til rette.
Jeg fikk raket ut jorda, rullet og sådd "plen" i går kveld før regnet kom i natt. Her skal det plantes bærbusker.
Det er på tide å skjære rabarbra. Jeg skal koke suppe som skal brukes i et selskap om noen uker. Rabarbrasuppen oppbevarer jeg i fryseren.
  
I morgen blir det nok litt aksjon inn på låven. Den bærer fortsatt litt preg av tiden som lager i fjor høst, dessuten er det rart hvor mye som samles opp gjennom en vinter. Den må uansett ryddes og støvsuges før den kan fylles med festgjester i juni.

4 kommentarer :

 1. Du driftige dame! Alltid noen spennende prosjekter på gang. Lykke til med bæra.

  SvarSlett
 2. Så spennende. Jeg vil også ha flere bærbusker, men tror snart det ikke er plass til mer! Ha en fin kveld=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Du har masse fine proajekter og gjøre bestandig, men det er vell slik, når man bor slik som du gjør med stor tomt og hus og låve, du er ei driftig dame, Åshild ;)

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 4. Oj! Allerede så stor rabarbra! :-O Her er det bare et-par små ynkelige tuster ennå. Men vi passer på-suppe skal det bli her også. :-) Jeg takker ikke nei om naboen tilbyr rabarbra i år heller jeg da.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett