Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 10. mars 2013

Hjemmefikser

Jeg kom til finalen, men tok litt tid før jeg fikk passord til min side. Nå gjelder det å samle "likes".

Klikk på bildet så kommer til videre.

6 kommentarer :

 1. Har stemt på deg, så lykke til :) Blir kjekt å følge med på vårtegn hos deg, og jeg ønsker gjerne å få høre mer om slektsgranskingen......ser ut til at vi er i slekt etter det du har funnet ut, ønsker deg en fin søndag :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med finaleplassen! Jeg var inne for å støtte deg, men fant ikke ut av det. Kanskje man må ha FB? I så fall får jeg heller heie fra sidelinja. (",)

  SvarSlett
 3. Håper jeg gjorde det riktig, og en ren kjøkkenbenk, det liker jeg og. Ikke noe som får meg så sur når jeg kommer hjem fra jobb som hvis den er rotete eller møkkete.

  SvarSlett
 4. Gratulerer!!!
  Eg var inn og skulle trykke likes, men eg fann heller ikkje ut korleis.....

  SvarSlett
 5. Så kjekt. Gratulerer!! Jeg prøvde meg også på like knappen. Håper jeg fikk lagt inn stemme.

  Ønsker deg en fortsatt fin søndag og en god ukestart.

  Klemmer fra Hjørdis

  SvarSlett
 6. Grattis med finaleplass! Var inne og prøvde både med like og kommentar - vet ikke om jeg har gjort riktig - var ikke helt lett å forstå hva man skulle gjøre...

  SvarSlett