Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 14. januar 2013

Sømkombinasjon

 +

Min datter kom på besøk med en HM mammatreggings og en av hennes vanlig Nike treningsbukser (begge sorte).Magedelen ble klippet ut av HM buksa. Linning og et smalt buet felt foran ble klipt av Nikebuksa.  Med min symaskins eneste elastiske søm, 3stingszikkzakk, ble magedelen sydd fast på Nikebuksa.

Hun som skal bruke den ble fornøyd. Kanskje vi må patent på en god treningsbukse med plass til babymage?


9 kommentarer :

 1. Og da betyr det at det virkelig kommer en bestemor i bestemors hage. :-) Gratulerer!
  (For om ikke jeg er helt på jordet er du ikke bestemor/mormor fra før?!)

  SvarSlett
 2. Ja, det tror jeg. Og mens du er i gang kan du fikse en treningstunika? For oss som forgjeves drar og drar i t-skjorta i håp om at den skal skjule noe av rumpa.

  Og gratulerer som vordende bestemor.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vil anbefalen en treningsgenser fra herrehylla. Den er lengre enn damegensere, og vil passe bedre enn en treningstunika. Det er mage mange av oss vil skjule og en tunika gjør den bare større.

   Slett
 3. Så koselig med gravid datter :) og treningsbukse med plass til magen!!

  SvarSlett
 4. Oi, så smart! Jeg skal ikke ha flere barn, men dette er jo et tips for venninner=) Håper du får ei fin uke. Vibeke

  SvarSlett
 5. Så flink du er , det blei jo ei fin mammabukse :)

  Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 6. Å heldige deg...jeg har også sagt til min eldste datter at jeg er klar for å bli mormor...dette tipset skal jeg huske på om det blir aktuelt en gang i fremtiden.

  SvarSlett