Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 13. januar 2013

Serviettter og karamellpudding

Jeg hamstret servietter på et januarsalg for flere år siden. Snøfnuggene har passet godt i spisestua vår der det henger snøfnugg i vinduet i juletiden.

Nå må jeg gå på serviettjakt igjen. Det er forsåvidt lurt å kjøpe servietter når man kommer over noen fine. Jeg kjøpte ikke dem med nisser på som kom i butikken tidlig i november, men jeg fant dem ikke igjen da jeg kom i nissemodus.

De små hvite julestjernene som var bordpynt siden lille julaften hadde sett sine beste dager og ble byttet ut med hvite roser.

Duk og pynt er fjernet nå. Men jeg vet allerede at jeg skal bruke hvite duker i spisestua neste jul, med en bordpynt jeg skal sy selv.Karamellpuddingen ble ikke sendt rundt, det er faktisk litt uhåndterlig, men jeg hadde lagt den i desserttallerkenene med litt krem.

2 kommentarer :

  1. Et flott dekket bord. Veldig lurt å kjøpe servietter på tilbud etter høytidene. Har alt for mye servietter og lys, så i år ble det ikke kjøpt noe. Enda Kommer jeg over gode tilbud klarer jeg vel ikke å stå imot.
    Karamellpudding er jo kjempegodt. Spiste det på julebord to ganger i jula. Denne ser veldig god ut.

    SvarSlett
  2. Du dekker kjempefine bord=) Lurt å hamstre når man kommer over noe, det pleier jeg også=) Gleder meg til å se neste festbord=) Vibeke

    SvarSlett