Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 10. januar 2013

Selskaper i bestemors hage

Etter bryllupet sist sommer begynte jeg å skrive på  noen tips til dem som skulle invitere gjester, kanskje også mange gjester, i første rekke hjem, men også til en selskapslokale. Det ble et så langt innlegg at jeg først delte det og så opprettet jeg en helt ny side. Utover høsten har jeg fylt på med tekst.  Jeg ser nok fortsatt noen forbedringspunkter og kommer til å endre litt på tekst og bilder, men nå tar jeg sjansen på publisering.

Her er:

Som Mat i bestemors hage, Planter i bestemors hage og Jul i bestemors hage er ikke Selskap i bestemors hage noen aktiv blogg, men mer som en bok. Jeg har systematisert egen erfaringer og vet hvor jeg kan finne informasjonen hen selv. Det hender jeg får spørsmål om planlegging av selskap og nå kan jeg bare henvise til denne siden.

Noen trenger kanskje en liten advarsel. Dette ser voldsomt ut, men jeg har skrevet det mye av bitter erfaring.    Det er mange ting å tenke på når man inviterer gjester, jeg har nok glemt mange av dem. Ikke gjestene, men mange ting jeg burde gjort lenge før gjestene kom.

Så håper jeg jo selvsagt at noen ikke lar seg skremme, men har nytte av et og annet der.

4 kommentarer :

 1. Bra at du gidder å kategorisere. Jeg har flere ganger leita inne i "mat-bloggen" din, der finner man mye bra!

  SvarSlett
 2. Bra at du deler av dine erfaringer :)

  SvarSlett
 3. Kjempesmart og for et flott stykke arbeid. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Jeg fatter ikke hvordan du får meg til å lese noe som egentlig ikke er i min gate, og så til og med LIKE det så godt. :-D Slik som store selskaper etc. :-) Men du klarer det. :-)

  Flotte emneblogger!

  Klem

  SvarSlett
 4. Så bra for oss!
  Har med glede lest i julesiden, kommer nok til å bruke disse også.
  Er ikke den mest velorganiserte, så jeg finner vel noen tips!

  God helg!

  SvarSlett