Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 29. november 2012

Julegavetips til voksne barn

For noen dager siden kom Pia med noen julegavetips til skolegutter.

Nå tenkte jeg å komme med noen tips til hva man kan kjøpe til voksne barn. Etter å ha innhentet ekspertråd kan jeg avsløre at (iallefall mine) voksne barn ønsker seg både opplevelser, klær, ting til hus og hjem og underholdning

Utfordringen i dag er at om det er noe vi trenger så har vi ofte mulighet til å kjøpe oss det med en gang. 

Servise, glass og bestikk er gode gavetips. Så fort mine unger flyttet hjemmefra oppfordret jeg dem til å finne hvilke de ville spare på. Det er lurt å velge kjente merker som Rosendahl, Rörstrand,  Hardangerbestikk og flere andre. Da er det sannsynlig at man kan kjøpe til over noen år. Kjøkkenutstyr forøvrig er gode ideer. Som digital kjøkkenvekt og steketermometer.En stor kjele og gode kniverBosch ToolboxVerktøy er flotte gaver. Nå finnes mye verktøy samlet i hendige sett. Et godt tips: ikke kjøp elektrisk verktøy med for lite effekt.
Sengetøy og håndklær. Mine unger vil ha ensfarget, både sengetøy og håndklær. Selv om den største trenden nå er trykk av store dyr på sengetøyet. Så det lønner seg nok å trekke litt informasjon ut av mottakeren.En koffert er en flott gave.Mange synes det er hyggelig å få opplevelser; gjerne sammen med giveren. Det kan være kinobilletter med påfølgende middag. En konsert eller en reise.


Kinobilletter
Konsert

Mange ønsker seg sportsutstyr. Pulsklokker er populært, men dyrt og det er et stort utvalg. Så et kontantbidrag er sikkert velkomment. Det samme til treningsklær av alle slag. Mens skismørerkoffert eller smørejern er mer i julegavestørrelse.


Noen har et utømmelig behov for ullsokker (både tykke hjemmestrikka og tynnere), luer, votter/hansker og skjerf.

 

Velværeprodukter er også en fin gave. Det er sikkert lurt å finne ut om det er noen spesielle favorittmerker.
Hva med et elektrisk varmeteppe?


Smykker er alltid flotte julegaver. Her et eksempel fra Alvilde David-Andersen og fra Efva Attling.

Bøker kan også være en aktuelle gave. Noen vil sikkert ha en lydbok de kan høre på under trening. Playstation er visst også noe som den aldersgruppen fortsatt lar seg underholde av og med.
PSP® (PlayStation®Portable)Alle bildene er hentet fra produktenes/produsentenes nettsider.

2 kommentarer :

  1. Her var det mye jeg ønsker meg! Koffert, for eksempel.Sengetøy og håndklær. Vi fikk mange kjeler i fjor, siden vi da akkurat hadde fått induksjonsovn og dermed trengte nye kjeler.

    SvarSlett
  2. Mange fine tips her:-) Sengetøy blir jeg alltid glad for og gode hudpleieprodukter. Det var gøy å lese reportasjen om deg i DT i dag. Skal ta en titt innom julebloggen din også:-) Ønsker deg en fin adventstid!

    SvarSlett