Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 28. november 2012

4 dobbel

Sirupssnippdeigen er snart klar. Den skal stå kaldt til i morgen
En tur i butikken i kveld avslører at mange er i julemodus.Folk har tilogmed begynt å ønske hverandre god jul.

3 kommentarer :

 1. Så du står på, du er kjempeflink,æ har vaska huset idag, fått unna helgavasken på en onsdag :) så er det bare og pynte litt til advent til helga.
  Her spiser vi ikke så mye kaker, så derfor bakes det lite av det til jul, men det går mest i julebrød og rundstykker og kromkaker, så det baker æ, både til oss og ungene mine ;)

  Nu er det natta her i huset,

  hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 2. Lykk til med snippene :) Jeg lagde deigen til kling i går og den har stått kaldt til i dag så i dag skal det kjevles og stekes :) Gleder meg :)

  SvarSlett
 3. Sannelig står du på! Jeg kjøpte tre julestjerner i går. Men da barna så dem ville de såå gjerne gi dem til skolen og barnehagen, så da har vi ikke begynt på jula ennå likevel;)

  SvarSlett