I går surret min 29 år gamle matlagingsmaskin lenge. Jeg har ingen planer om å bytte den ut, eller bytte type. For jeg kan lage deiger med 2 l deigvæske i den, det blir 64 småbrød eller rundstykker.
Etter utbakingen av fire slike store deiger var bakebenken klar for vask.
Det lureste er å skrape vegg alt det løse og tørre med en deigskrape av plast. Ikke bruk noe skarpt til dette. Det kan ødelegge benken.
Tøm litt lunkent vann på benken og fordel det utover.
Vent noen minutter.
Skrap med deigskrapen. Nå vil deigrestene løsne lett.
Tørk av alt sølet med tørkepapir eller klut.
Det er lurt at frysekapasiteten står i forhold til bakegleden.
for 15 timer siden
Så utrolig flink du er=) Nå er det bare å glede seg til å ta bakst ut av fryseren=) Fin ny uke til deg=) Vibeke
SvarSlettDET var litt av en bakst! Herlig å ha liggende i fryseren. Jeg har ikke begynt med julebaksten enda, jeg ... =)
SvarSlettHa ei fin uke!
Renate
Så flink du er med julebaksten. Testet ut oppskriften din på gelebiter i går og du kan se resultatet på bloggen min i dag. :) Kjempegode :) Slike blir det nok fler av :)
SvarSlettOg jeg pønsker på å finne frem takka og lage kling med din oppskrift også. Kling er jo bare supergodt :)
Jeg arva mamma og pappas gamle assistent fra electrolux. Den er 33 år gammel. Den må skrus opp av og til for en rask reparasjon, men jeg har ingen planer om å skifte den ut med det første. Utrolig deilig at den klarer å bake med 2l deigvæske, da får en gjort litt når en først går igang.
SvarSlettMarthe