Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 3. september 2012

Gruppebilde

Morten Krogvold har tatt noen fantastiske gruppebilder. Dette av norske designere


og et tilsvarende av norske divaer.

De ga ideen til hvordan gruppebildet på gårsdagens konfirmasjon ble organisert. (Og fordi jeg normalt ikke har personbilder her så er alle sladdet).

7 kommentarer :

 1. Så kult=) God idé=) Håper du får ei fin uke. Vibeke

  SvarSlett
 2. Et kjempestilig bilde.
  Og middagen ser kjempegod ut.
  Du er flink :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med overstått konfirmasjon...dere hadde pynta flott og maten så ikke "værst" ut den heller. Oppstillingen av gruppebildet dere hadde organisert så skikkelig proft ut, det var ordentlig stilig.
  Hjertelig takk for besøk på bloggen min og for tips om hva de "hullplatene" kanskje var brukt til...der er jeg litt usikker fordi vi fant bra mange sånne, og noen hadde hull som ikke var større en ett par cm. i diameter, men som du sier skulle man nok gått på aldersheimen og spurt...takk iallefall!
  Ha en god dag videre.
  Klem fra Kristin som gjerne følger deg!
  Er dette forresten hovedbloggen din?

  SvarSlett
 4. Så smart. :-) Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 5. Her har det skjedd masse siden jeg var innom sist, og heldigvis noe hyggelig også. Jeg tenker selvsagt i forhold til flommen, det skjærer jo i hjertet på de fleste når man hører hva innholdet i de tre containerne til slutt måtte bli.

  Munnen løper som vanlig i vann nå man leser menyene dere varter opp med. Det er klart konfirmanten har latt seg inspirere av bryllupet, så fint at det jo finnes en konfirmasjonsvariant også. (",)

  Bildet var knallstilig, så lurt å plukke opp den ideen. Og så minner det også litt om de gamle svart-kvitt-fotoene som finnes rundt omkring, der de omreisende fotografene har hatt med seg en bakgrunnslerrett og ellers sitter folk på gamle stoler og rund fine bord. Artig artig.

  SvarSlett