Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 4. september 2012

Mer vann

Forskjellen fra sist gang er at nå har vi full kontroll. Vannet kommer fra høytrykksspyler.

Virkelig teamarbeid i går kveld; mannen spylte gulvet rent og jeg brukte støvsuger og fjernet det.

Støvsugeren som skimtes til høyre er selvsagt laget for å tåle vannet. Utrolig effektivt, selv om det er mange timers arbeid som ligger foran oss.

All den jorda som ligger på gulvet i kjelleren kommer fra blomsterbedene på hver langside av huset. Der fosset vannet i strie strømmer natta for fire uker siden. Når jeg ser hva vi fjerner fra gulvet begynner jeg å ane hvor mye vi må fylle på igjen i bedene til våren. 

4 kommentarer :

 1. Oj, det var endå godt. Eg kvapp litt når eg såg overskrifta :)

  SvarSlett
 2. Hvilken arbeidskapasitet dere har. Nå har dere kanskje ikke hatt noe valg, men jeg er likevel imponert. (Trodde kanskje at forsikring dekket opprydningen.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Forsikringen dekker oppryddingen og rengjøring, men vi har valgt å gjøre det selv (og får betalt for det).

   Slett
 3. Oi, må dere gjøre dette selv? Hos oss har skadefirmaet rengjort kjelleren (og den er renere enn før, hi-hi), men vi har fått godskrevet timene vi har brukt på å bære og rydde bort ting. Håper vi får skadeoppgjøret snart, for det er jo en del som må erstattes. Ønsker deg en fin dag og mye kraft og styrke til oppgavene dere har!

  SvarSlett