Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 25. juni 2012

Litt høy puls

Til tross for prøysser-disiplin gjennom hele våren merker jeg helt tydelig at det bare er noen dager igjen så jeg har sommerfugler i magen.

I dag har vasking av kjøkkenskap stått på programmet. Det har jeg ventet med så lenge som mulig. Jeg vil jo gjerne at de som skal jobbe der på lørdag skal synes at det er en OK arbeidsplass.


Jeg har også levert bestillingsliste på butikken. Veldig greit å hente ferdig plukka varer, og veldig greit å være sikker på at vi får alle grønnsakene. Det er jo ikke sikkert at de ville hatt 25 kg almadinepoteter i hylla på fredag. 

På handlelista for i dag sto en stort antall meter plast. Jeg hadde ingen anelse om jeg ville finne noe som passet, men det gjorde jeg. Det kan hende at vi kommer til å dele den langsetter.

Har noen anelse om hva den skal brukes til?

5 kommentarer :

 1. Mye arbeid du har!! Og jeg som syntes det var travelt å arrangere låvefest til 30 - 40 mann. Men jeg hadde nok lukt, vasket, ryddet etc like mye om det var 70 eller 10 som kom. Jeg gleder meg til å se bildene av ferdig dekkete bord. Skal du bruke plasten under dukene?:-)

  Lykke til videre med jobbingen. Ikke slit deg helt ut nå da.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 2. Det er vel ikke smekker til gjestene du skal lage? Kanskje dere skal ha plast under duken eller stolputene? Nei, aner ikke.

  SvarSlett
 3. Trur du skal dekke til bordet etter at det erferdig dekka, for å unngå støv...?
  Du er utruleg flink til å organisere og planlegge :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fantastisk. Du har helt rett. Noe støv er det fortsatt på låven, men aller viktigst er å sikre at låvesvalene ikke setter spor på duken.

   Slett