Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 24. juni 2012

Grønnsåpelukt

Det gikk med 6 liter grønnsåpe da vi skuret låvegulvet, så det er ikke så rart at det henger igjen en helt tydelig lukt der fortsatt.

I går ettermiddag satte vi opp bord og stoler. Et stort puslespill er det fordi her finnes både ulike høyder og bredder.  Bordene skal dekkes av hvite duker og alle de lett usjarmerende skolene skal få nysydde trekk.

4 kommentarer :

 1. Det blir sikkert flott! Gleder meg til å se :)

  SvarSlett
 2. 6 liter var ikke lite! Har du sydd trekk til alle de stolene?!!?

  I kveld har jeg skrytt litt av ostepaien din: http://innerstiveien.blogspot.no/2012/06/kanskje-kjedelig-navn-men-ikke-kjedelig.html

  SvarSlett
 3. Dette kommer til å bli veldig flott føler jeg!!
  Gleder meg til å følge fortsettelsen og ikke minst resultatet!

  SvarSlett
 4. Grønnsåpe lukter jo bare GODT så det gjør jo ingenting. Brun plast usjarmerende? Det kan du ikke mene... (",) Skal si du må ha sydd mange trekk, men det blir nok verdt det. Også blir stolene bedre å sitte på når man slipper nærkontakt med plasten, jeg snakker av erfaring fra ett og annet selskap. Lykke til.

  SvarSlett