Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 12. mai 2012

Rehearsal dinner

Vi har hatt vår "rehearsel dinner" i kveld.I amerikansk tradisjon er det er middag for bryllupsgjestene kvelden før bryllupet.


Her er det enda noen uker igjen (heldigvis) og middagen var en øvelse for kjøkkengjengen. Rett og slett et lite matlagingskurs etterfulgt av komplett bryllupsmeny med tilhørende viner. Veldig vellykket. Vi føler oss privilegerte som får sånne unge, reflekterte og hyggelige folk på besøk.


Vi har nemlig leid inn en gjeng som ikke har mat som fag, men som er drillet i å holde tiden. Hvordan ting skal gjøres har jeg lært dem, de kritiske punktene har vi funnet sammen og nå skal jeg renskrive arbeidsplanen.


Vi fant ut at forretten ikke kan spises ut av dyp tallerken (det hadde fått servisekabalen til å gå opp lettere), at vi må ha påfyll av poteter og kjøtt og at desserten var akkurat passe stor. 


Utover å vise disse bildene av forrett og hovedrett så sier jeg ikke mer om hva dette er før senere.
   

10 kommentarer :

 1. Det ser lekkert ut=) Og jeg regner med det smaker minst like godt. Blir veldig koselig å følge med på forberedelsene til bryllupet=) Fin helg til deg. Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Det smakte faktisk veldig bra. En ting er å lage til 6, noe helt annet til 90.

   Slett
 2. Du er et ordensmenneske med logistiske egenskaper helt etter mitt hjerte. :-)

  SvarSlett
 3. Det ser det ut som et nydelig måltid. Lykke til med å få kabalen til å gå opp. :)

  SvarSlett
 4. Høres ut som en god plan!
  Maten ser nydelig ut!

  Lykke til med videre planlegging og ikke minst gjennomføring!

  SvarSlett
 5. Så lurt! Og maten ser jo kjempegod ut! (",)

  SvarSlett
 6. Veldig lurt og ikke minst hyggelig å ha en slik prøvemiddag:-) Lykke til videre med alle forberedelsene!

  SvarSlett
 7. mmmm... det så veldig godt ut og dekorativt!

  SvarSlett
 8. Lekkert! Så flink du er, imponert som vanlig! Er også spent på hva diamantene skal brukes til... :) Flott sted med flotte utemøbler du viser lenger ned. Rundingen hvor du skal plante bl.a. hortensia. Følger med videre frem mot bryllupet! :)

  SvarSlett
 9. Det ser bra ut! Er sikker på at bryllupet blir en suksess!

  SvarSlett