Vi har hatt vår "rehearsel dinner" i kveld.I amerikansk tradisjon er det er middag for bryllupsgjestene kvelden før bryllupet.
Her er det enda noen uker igjen (heldigvis) og middagen var en øvelse for kjøkkengjengen. Rett og slett et lite matlagingskurs etterfulgt av komplett bryllupsmeny med tilhørende viner. Veldig vellykket. Vi føler oss privilegerte som får sånne unge, reflekterte og hyggelige folk på besøk.
Vi har nemlig leid inn en gjeng som ikke har mat som fag, men som er drillet i å holde tiden. Hvordan ting skal gjøres har jeg lært dem, de kritiske punktene har vi funnet sammen og nå skal jeg renskrive arbeidsplanen.
Vi fant ut at forretten ikke kan spises ut av dyp tallerken (det hadde fått servisekabalen til å gå opp lettere), at vi må ha påfyll av poteter og kjøtt og at desserten var akkurat passe stor.
Utover å vise disse bildene av forrett og hovedrett så sier jeg ikke mer om hva dette er før senere.
for 4 timer siden
Det ser lekkert ut=) Og jeg regner med det smaker minst like godt. Blir veldig koselig å følge med på forberedelsene til bryllupet=) Fin helg til deg. Vibeke
SvarSlettDet smakte faktisk veldig bra. En ting er å lage til 6, noe helt annet til 90.
SlettDu er et ordensmenneske med logistiske egenskaper helt etter mitt hjerte. :-)
SvarSlettDet ser det ut som et nydelig måltid. Lykke til med å få kabalen til å gå opp. :)
SvarSlettHøres ut som en god plan!
SvarSlettMaten ser nydelig ut!
Lykke til med videre planlegging og ikke minst gjennomføring!
Så lurt! Og maten ser jo kjempegod ut! (",)
SvarSlettVeldig lurt og ikke minst hyggelig å ha en slik prøvemiddag:-) Lykke til videre med alle forberedelsene!
SvarSlettmmmm... det så veldig godt ut og dekorativt!
SvarSlettLekkert! Så flink du er, imponert som vanlig! Er også spent på hva diamantene skal brukes til... :) Flott sted med flotte utemøbler du viser lenger ned. Rundingen hvor du skal plante bl.a. hortensia. Følger med videre frem mot bryllupet! :)
SvarSlettDet ser bra ut! Er sikker på at bryllupet blir en suksess!
SvarSlett