Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 13. mai 2012

Glassmagasinet

  

  

Jeg kan hente servise, glass og bestikk fra egne hyller. De første hvite tallerkener ble kjøpt for 16 år siden, da oppdaget jeg at IKEA hadde noen til 5 kr/stk. Det er ikke mer enn det et par papptallerkener koster. Etterhvert har prisen økt, men jeg mener det er verdt investeringen. Så har vi hyller nok til å oppbevare alt også.

For noen dager siden holdt jeg "vareopptelling" for å finne ut hva som mangler. 30 flate må vi ha, mer asjetter (fordi forretten ikke kan serveres i dyp tallerken) og 25 telysestaker til desserten.

Før kjellerrommet fikk endret status fra oppbevaring av maling og kjemikalier til "glassmagasin" så ble det fullstendig tømt og malt fra topp til tå. Takhøye IVAR-hyller rommer masse.

 

2 kommentarer :

  1. oi.. så fantastisk å ha et eget glassmagasin-lager i kjelleren! Kommer godt med til selskaper ja. Jeg er også sånn som liker å ha like tallerker og glass til alle...

    SvarSlett
  2. Fantastisk med eget lager av det man trenger. Jeg gleder meg sånn til å se hvordan dere skal pynte til bryllup og fest. Artig å følge med=) Lykke til=) Vibeke

    SvarSlett