Hvor begynner man?
Helt generelt med dato og sted. Neste punkt på lista er gjester. Det resulterer til invitasjoner. Så må det bestemmes det man skal spise og drikke. Så er det klær til festen. Kanskje tale? Underholdning? Er det andre forberedelser? Mange bruker et selskap eller fest som en frist for noe som skulle vært gjort for lenge siden. Her er en del som skal gjøres på låven for å skape et flott selskapslokale. Inni huset skal alle rom og senger tas ibruk. det betyr litt mer en vanlig helgerengjøring.
Bildet over er fra den siste store festen på låven; slektsstevnet i 2010. Den kvelden var det så nydelig vær at ingen egentlig hadde lyst til å sitte inne.
Hva vi spiste? Det er veldig greit å servere grillbuffet når det er så mange til bords. Sett all maten fram så folk får forsyne seg selv.
Alt kjøttet ble forstekt dagen før og bare varmet opp på grillen. Så blir det skjært i passe tykke skiver.
Dette er det første i en rekke av innlegg om planlegging av selskap.
Kjempegøy å lese om, gleder meg til flere innlegg! Du er liksom den perfekte planlegger som jeg drømmer om at jeg var. Hehe. :))
SvarSlettGleder meg til å høre mer om årets bryllup=) Det må være veldig stas å få være vertsskap for det. Dere har jo perfekte rammer for selskap. Ser utrolig koselig ut. Ha en fin kveld. Vibeke=)
SvarSlettFantastisk å ha så god plass til slike arrangement. Og du er flink å organisere.
SvarSlettNå er det ekstra stas å følge med her i bloggen din, for jeg lurer meg på om ikke du får besøk av meg i løpet av april. Var det 28. april?
SvarSlettEllen :)